Domov / Rezultati iskanja / Izdelovanje pic

Izdelovanje pic

Vsebina programa

Pica je gotovo ena najbolj priljubljenih jedi, ki se je nikoli ne naveličamo. Zakaj je ne bi spekli tudi doma? Na tečaju boste izvedeli nekaj o zgodovini pice. Seznanili se boste s sestavinami za pripravo pice in od poklicnega picopeka izvedeli drobne nepogrešljive nasvete za pripravo testa. Izdelali boste različne vrste testa za pico (testo iz pšenične bele moke, testo iz pšenične polnozrnate moke in brezglutensko testo), pripravili paradižnikovo omako in obložili pice z različnimi dodatki. Pripravili boste tudi prelive kot so tatarska omaka, hren s kislo smetano, tržaško omako in cigansko omako. Da bo pica še bolj okusna, jo boste obogatili še s primernimi začimbami, ki dajo tudi posebno aromo.

Program je namenjen

  • Vsem odraslim

Način izvedbe

  • Tečaj

POTREBNI POGOJI ZA VPIS V PROGRAM

Za vpis v program ni potrebno izpolniti nobenih pogojev.

Naziv pridobljene poklicne/strokovne izobrazbe

/

Javna veljavnost programa

Ne, program ni javnoveljaven

Vrsta izobraževanja

Dopolnilno izobraževanje

Vsebinsko področje izobraževanja

Transport, varnost, gostinstvo in turizem, osebne storitve
Hotelirstvo in gostinstvo

Oseba za stike

Peter Ribič
04 277 21 20, 041 499 934
tecaji@bc-naklo.si

Naziv ustanove

Kraj izvajanja programa

Strahinj 99, 4202 Naklo

Trajanje programa

1 dan (5 pedag. ur)

Termin izvedbe programa

Za dodatne informacije o izvedbi izobraževalnega programa se obrnite na izvajalca izobraževanja.

Skip to content