Domov / Rezultati iskanja / Izdelovanje testenin, omak za testsenine in solat

Izdelovanje testenin, omak za testsenine in solat

Vsebina programa

Testenine so priljubljene povsod po svetu. Pripravljamo jih iz različnih vrt mok (ostre, trde bele moke, polnozrnate moke, ajdove, koruzne, ržene moke). Na tečaju boste spoznali, kako napravimo domače jajčne testenine ter nadevane testenine s skutnim ali mesnim nadevom. Pripravljali pa boste tudi različne omake za testenine ter lazanje, h katerim pa se priležejo tudi različne solate, ki jih boste obogatili s prelivi kot so gorčični, odišavljeni, majonezin, jogurtov preliv ipd. Tečaj zajema osnovno znanje ročne izdelave testenin in ne vključuje strojne izdelave testenin.

Program je namenjen

  • Vsem odraslim

Način izvedbe

  • Tečaj

POTREBNI POGOJI ZA VPIS V PROGRAM

Za vpis v program ni potrebno izpolniti nobenih pogojev.

Naziv pridobljene poklicne/strokovne izobrazbe

/

Javna veljavnost programa

Ne, program ni javnoveljaven

Vrsta izobraževanja

Dopolnilno izobraževanje

Vsebinsko področje izobraževanja

Transport, varnost, gostinstvo in turizem, osebne storitve
Hotelirstvo in gostinstvo

Oseba za stike

Peter Ribič
04 277 21 20, 041 499 934
tecaji@bc-naklo.si

Naziv ustanove

Kraj izvajanja programa

Strahinj 99, 4202 Naklo

Trajanje programa

1 dan (5 pedag. ur)

Termin izvedbe programa

Za dodatne informacije o izvedbi izobraževalnega programa se obrnite na izvajalca izobraževanja.

Skip to content