Fakulteta za šport vabi na delavnico o gibanju na delovnem mestu

Delavnica gibanje na delovnem mestu

Ste utrujeni od dolgega sedenja za računalnikom? Vas pogosto bolijo vrat, ramena ali hrbtenica? Bi radi izboljšali svoje počutje in zdravje na delovnem mestu?  

Če pritrdilno prikimavate z glavo, potem imamo za vas dobro novico – vabimo vas namreč na brezplačno spletno delavnico o gibanju na delovnem mestu, ki jo organizira Fakulteta za šport v okviru Tednov vseživljenjskega učenja. Na delavnici se boste naučili nekaj preprostih in učinkovitih korekcijskih vaj, ki jih lahko izvajate tako med delom kot v odmorih, da preprečite ali omilite negativne učinke sedenja.  

Gibanje na delovnem mestu vam bo pomagalo izboljšati držo, pospešilo krvni obtok ter izboljšalo koncentracijo in produktivnost. Zmanjšali boste tudi stres, bolečine in tveganje za mišično kostna obolenja. Gibanje je tudi odličen način za sprostitev in zabavo, še posebej, če ga izvajate skupaj s sodelavci ali prijatelji.  

Zato ne odlašajte in se čim prej prijavite na delavnico, najkasneje do ponedeljka, 6. junija, na e-naslov katjusa.radinovic@fsp.uni-lj.si.  

Na delavnici se bomo družili v četrtek, 8. junija, od 10.00 do 11.00, na spletni povezavi https://uni-lj-si.zoom.us/j/94690936099?pwd=eFgwRGVSc2xYMVowTERHSkFrNHduZz09  

(Meeting ID: 946 9093 6099; Passcode: 519037).  

Skip to content