Evropski teden poklicnih spretnosti 2022

Evropski teden poklicnih spretnosti

Pridružite se šestemu evropskemu tednu poklicnih spretnosti, ki bo povezal dobre prakse v poklicnem izobraževanju in usposabljanju, dogodke lokalnih, regionalnih in nacionalnih organizacij in drugih partnerjev v poklicnem izobraževanju in usposabljanju.

Letošnji Teden bo potekal od 16. do 20. maja po vsej Evropi in se bo osredotočil na temo poklicnega izobraževanja in usposabljanja ter zelene tranzicije. Tema je v skladu z zavezo Evropske komisije, da sprejme vse potrebne ukrepe, da postane ogljično nevtralna do leta 2050, vključno z usposobljenimi ljudmi z ustreznimi spretnostmi za ta prehod.

Sodelujete lahko na različnih dogodkih ali pa svoj dogodek povežete s tednom Prav tako lahko predlagate in glasujete za dobitnike nagrad za odličnost v poklicnem izobraževanju in usposabljanju. Delite lahko svojo zgodbo o poklicnem izobraževanju in usposabljanju ter tako spodbudite ljudi, da odkrijejo svoj talent.

Poskrbite za promocijo Slovenije in slovenskega poklicnega izobraževanja in usposabljanja, ki je pomembno tako za mlade kot odrasle vseh starosti in življenjskih obdobij, in se pridružite dogajanju.