Vabljeni na Festival za tretje življenjsko obdobje

Vabljeni na Festival za tretje življenjsko obdobje

Andragoški center Slovenije in partnerji se bo letos na Festivalu za tretje življenjsko obdobje – F3ŽO predstavljal že dvanajstič zapovrstjo. Med 30. septembrom in 2. oktobrom vas vabimo, da obiščite naš razstavni prostor št. 12  v prvem preddverju Cankarjevega doma v Ljubljani, kjer bomo predstavili naše aktivnosti in izdelke, ki so povezani z aktivnim staranjem in medgeneracijskim sodelovanjem. Vstop prost.

Ob tem bo potekalo srečanje z učečimi se, kjer bodo dobitniki Priznanj ACS za promocijo učenja in znanja odraslih z obiskovalci delili svoje izkušnje in navdušenje nad vseživljenjskim učenjem.

V sodelovanju s štirimi središči ISIO in SSU bo obiskovalcem tudi letos na voljo svetovalni kotiček, kjer bodo svetovalci učenje in izobraževanje še bolj približali različnim skupinam odraslih ter jih motivirali za vključevanje tako v formalne kot v neformalne izobraževalne programe. Številne obiskovalce festivala vabimo tudi k obisku portala Kam po znanje in vključitev v izobraževanje in učenje.

V drugem preddverju bo na ogled naša potujoča razstava Portreti branja.

Na festivalu bodo tudi tokrat pripravili zanimive izobraževalne dogodkepolemične strokovne razprave in številne delavnice za vse generacije, ter bogat kulturni program na različnih prizoriščih.

Vabljeni k obisku!

Skip to content