Domov / Rezultati iskanja / Proizvodnja sirov in nove tehnologije

Proizvodnja sirov in nove tehnologije

Vsebina programa

Primeri proizvodnje italijanskih, hrvaških, francoskih in avstrijskih sirov. Naravna sirila in oprema v mlekarstvu. Izdelava mehkih in poltrdih sirov, posebnosti pri izdelavi sirov, mikrobne kulture (praktična delavnica) Proizvodnja svežih sirov Proizvodnja mehkega sira tipa Škripavec Proizvodnja kajmaka Proizvodi na osnovi sirotke, albuminska skuta

Program je namenjen

/

Spletna stran programa

POTREBNI POGOJI ZA VPIS V PROGRAM

Za vpis v program ni potrebno izpolniti nobenih pogojev.

Naziv pridobljene poklicne/strokovne izobrazbe

/

Javna veljavnost programa

Ne, program ni javnoveljaven

Vrsta izobraževanja

Dopolnilno izobraževanje

Vsebinsko področje izobraževanja

Kmetijstvo, gozdarstvo, ribištvo in veterinarstvo
Kmetijstvo, drugo

Oseba za stike

Peter Ribič
04 277 21 20, 041 499 934
tecaji@bc-naklo.si

Naziv ustanove

Kraj izvajanja programa

Strahinj 99, 4202 Naklo

Trajanje programa

2 dni (15 pedag. ur)

Termin izvedbe programa

Za dodatne informacije o izvedbi izobraževalnega programa se obrnite na izvajalca izobraževanja.

Cena programa

149,00 €

Skip to content