Domov / Rezultati iskanja / Pomočnik/pomočnica kuharja/kuharice, priprava na NPK

Pomočnik/pomočnica kuharja/kuharice, priprava na NPK

Vsebina programa

Je določena po KATALOGU standardov strokovnih znanj in spretnosti za poklicno kvalifikacijo in zajema pridobitev znanja s področja: Organizacija dela, Priprava delovnega mesta, Pripomočki in naprave, Čiščenje živil, Priprava živil za hladne začetne jedi, Priprava živil za tople začetne jedi, Priprava juh, jušnih zakuh, vložkov, enolončnic, Priprava prilog, Priprava solat, Priprava enostavnih sladic, Priprava servirne posode, Pomivanje servirne in kuhalne posode (ravnanje s strojem, varstvo pri delu), Priprava hitre hrane, Vzdrževanje higiene in urejenosti kuhinje, Splošni higienski standardi, Osnovni elementi kalkulacij, Zagotavljanje kakovosti, Komuniciranje s sodelavci, Varovanje zdravja in okolja na delovnem mestu

Program je namenjen

/

Način izvedbe

  • Drugo

Spletna stran programa

Drugo

Za vpis v postopek NPK je zahtevano: opravljena osnovnošolska obveznost

POTREBNI POGOJI ZA VPIS V PROGRAM

Za vpis v program ni potrebno izpolniti nobenih pogojev.

Naziv pridobljene poklicne/strokovne izobrazbe

/

Javna veljavnost programa

Ne, program ni javnoveljaven

Vrsta izobraževanja

Certifikatni sistem nacionalnih poklicnih kvalifikacij (NPK)

Vsebinsko področje izobraževanja

Transport, varnost, gostinstvo in turizem, osebne storitve
Gostinstvo in turizem, šport, osebne storitve, drugo

Oseba za stike

Helena Furlan
051 439 717 ali 05 36 64 753 ali 750
helena.furlan@lu-ajdovscina.si

Naziv ustanove

Kraj izvajanja programa

Ajdovščina in okolica

Trajanje programa

Ure:

Termin izvedbe programa

  • možen zamik ali ponovitev večkrat letno - glede na prijave