Domov / Rezultati iskanja / Pek

Pek

Vsebina programa

Že navsezgodaj iz pekarn zadiši po svežem kruhu. To je delo peka, ki skozi izobraževalni proces pridobi znanje s področja tehnologije izdelave kruha in pekovskih izdelkov. Pomembna znanja poklica pek so tudi kreativnost, občutek za estetiko in prodajo izdelkov. Pek se lahko zaposli v pekarnah, restavracijah, živilskih obratih, hotelih, trgovinah, industrijskih obratih ...

Program je namenjen

/

Spletna stran programa

Drugo

Število vpisnih mest je 25.

POTREBNI POGOJI ZA VPIS V PROGRAM

Poprejšnja izobrazba

Najmanj popolna osemletka / devetletka

Naziv pridobljene poklicne/strokovne izobrazbe

pek / pekovka

Javna veljavnost programa

Da, program je javnoveljaven

Vrsta izobraževanja

Srednje poklicno izobraževanje

Vsebinsko področje izobraževanja

Tehnika, proizvodne tehnologije in gradbeništvo
Živilska tehnologija

Oseba za stike

Nada Zupanc
04/277 21 20, 041 499 934
nada.zupanc@bc-naklo.si

Naziv ustanove

Kraj izvajanja programa

Naklo

Trajanje programa

Letniki: 3

Termin izvedbe programa

Za dodatne informacije o izvedbi izobraževalnega programa se obrnite na izvajalca izobraževanja.

Skip to content