Domov / Rezultati iskanja / Usposabljanje za pomočnika kuharja

Usposabljanje za pomočnika kuharja

Vsebina programa

Modul 1: Osnove v gostinstvu Modul 2: Kuharstvo - Čiščenje živil - Priprava živil za hladne začetne jedi - Priprava živil za tople začetne jedi - Priprava juh, jušnih zakuh, vložkov, enolončnic - Priprava prilog - Priprava solat - Pomivanje servirne in kuhalne posode (ravnanje s strojem, varstvo pri delu) - Priprava hitre hrane - Higiena in urejenost kuhinje (primerna uporaba čistilnih sredstev) - Varstvo pri delu

Program je namenjen

/

POTREBNI POGOJI ZA VPIS V PROGRAM

Poprejšnja izobrazba

/

Delovne izkušnje

Končana osnovna šola oz. zaključena osnovnošolska obveznost.

Naziv pridobljene poklicne/strokovne izobrazbe

/

Javna veljavnost programa

Ne, program ni javnoveljaven

Vrsta izobraževanja

Dopolnilno izobraževanje

Vsebinsko področje izobraževanja

Transport, varnost, gostinstvo in turizem, osebne storitve
Hotelirstvo in gostinstvo

Oseba za stike

Ana Patricija Košir, Anja Švab Podkubovšek
03/ 757 18 20, 03 757 18 29
anja.svabp@sc-konjice-zrece.si

Naziv ustanove

Kraj izvajanja programa

Slovenske Konjice, Zreče

Trajanje programa

Ure: 80

Termin izvedbe programa

Za dodatne informacije o izvedbi izobraževalnega programa se obrnite na izvajalca izobraževanja.

Skip to content