Domov / Rezultati iskanja / Usposabljanje za pomočnika natakarja

Usposabljanje za pomočnika natakarja

Vsebina programa

Modul 1: Osnove v gostinstvu Modul 2: Strežba - Priprava točilnice oz. točilnega pulta - Priprava restavracije (pogrinjanje miz, priprava pogrinjkov za redne obroke) - Postrežba toplih in hladnih napitkov - Postrežba rednih obrokov in pripravljenih jedi - Vzdrževanja male namizne opreme, strežnega inventarja - Higiena dela v točilnici, vzdrževanje priročnega skladišča pijač - Varstvo pri delu

Program je namenjen

/

POTREBNI POGOJI ZA VPIS V PROGRAM

Poprejšnja izobrazba

/

Delovne izkušnje

Končana osnovna šola oz. zaključena osnovnošolska obveznost.

Naziv pridobljene poklicne/strokovne izobrazbe

/

Javna veljavnost programa

Ne, program ni javnoveljaven

Vrsta izobraževanja

Dopolnilno izobraževanje

Vsebinsko področje izobraževanja

Transport, varnost, gostinstvo in turizem, osebne storitve
Hotelirstvo in gostinstvo

Oseba za stike

Helena Škafar, Nataša Uskoković
03 757 18 17, 03 757 18 27
helena.skafar@guest.arnes.si

Naziv ustanove

Kraj izvajanja programa

Slovenske Konjice, Zreče

Trajanje programa

Ure: 50

Termin izvedbe programa

Za dodatne informacije o izvedbi izobraževalnega programa se obrnite na izvajalca izobraževanja.

Skip to content