Domov / Rezultati iskanja / Izdelovalec kruha, potic, peciva in testenin na tradicionalnem način

Izdelovalec kruha, potic, peciva in testenin na tradicionalnem način

Vsebina programa

Vsebina tečaja je usklajena s katalogom strokovnih znanj in spretnosti za pridobitev Nacionalne poklicne kvalifikacije. Vsebinski sklopi: testenine, drobno pecivo, pekovsko kvašeno pecivo, kruh, potice.

Program je namenjen

/

POTREBNI POGOJI ZA VPIS V PROGRAM

Poprejšnja izobrazba

Najmanj popolna osemletka / devetletka

Naziv pridobljene poklicne/strokovne izobrazbe

/

Javna veljavnost programa

Ne, program ni javnoveljaven

Vrsta izobraževanja

Certifikatni sistem nacionalnih poklicnih kvalifikacij (NPK)

Vsebinsko področje izobraževanja

Transport, varnost, gostinstvo in turizem, osebne storitve
Gostinstvo in turizem, šport, osebne storitve, drugo

Kraj izvajanja programa

Slovenske Konjice, Zreče

Trajanje programa

Ure:

Termin izvedbe programa

Za dodatne informacije o izvedbi izobraževalnega programa se obrnite na izvajalca izobraževanja.

Skip to content