Domov / Rezultati iskanja / Prodajalec/prodajalka mesa in mesnin

Prodajalec/prodajalka mesa in mesnin

Vsebina programa

Osnove živilstva, osnove biotehnologije s prehrano, razsek mesa, predelava in obdelava mesnih izdelkov, embaliranje in deklariranje izdelkov, psihologija in komunikacija prodaje.

Program je namenjen

/

POTREBNI POGOJI ZA VPIS V PROGRAM

Poprejšnja izobrazba

Najmanj popolna osemletka / devetletka

Psihofizične lastnosti

Zdravniški pregled

Naziv pridobljene poklicne/strokovne izobrazbe

/

Javna veljavnost programa

Ne, program ni javnoveljaven

Vrsta izobraževanja

Certifikatni sistem nacionalnih poklicnih kvalifikacij (NPK)

Vsebinsko področje izobraževanja

Tehnika, proizvodne tehnologije in gradbeništvo
Živilska tehnologija

Oseba za stike

Bernarda Kvas
02 749 21 58
bernarda.kvas@lu-ptuj.si

Naziv ustanove

Kraj izvajanja programa

Ptuj

Trajanje programa

Ure:

Termin izvedbe programa

Za dodatne informacije o izvedbi izobraževalnega programa se obrnite na izvajalca izobraževanja.

Skip to content