Domov / Rezultati iskanja / Izdelovanje lazanj

Izdelovanje lazanj

Vsebina programa

Lazanja izvira iz Italije (regija Emilia-romagna). Tradicionalno se lazanja naredi s prepletanjem plasti testenin z omako ragu, bešamelom ter sirom, drugod po Italiji najdemo lazanje z različnimi nadevi, npr. s skuto ali mozzarelo ter paradižnikovo omako in številne druge. Tudi na tečaju boste poleg klasičnega spoznali še druge nadeve in spekli ter poskusili okusne lazanje.

Program je namenjen

/

Spletna stran programa

POTREBNI POGOJI ZA VPIS V PROGRAM

Za vpis v program ni potrebno izpolniti nobenih pogojev.

Naziv pridobljene poklicne/strokovne izobrazbe

/

Javna veljavnost programa

Ne, program ni javnoveljaven

Vrsta izobraževanja

Dopolnilno izobraževanje

Vsebinsko področje izobraževanja

Transport, varnost, gostinstvo in turizem, osebne storitve
Hotelirstvo in gostinstvo

Oseba za stike

Peter Ribič
04 277 21 20, 041 499 934
tecaji@bc-naklo.si

Naziv ustanove

Kraj izvajanja programa

Strahinj 99, 4202 Naklo

Trajanje programa

1 dan (5 pedag. ur)

Termin izvedbe programa

Za dodatne informacije o izvedbi izobraževalnega programa se obrnite na izvajalca izobraževanja.

Cena programa

56,00 €

Skip to content