Domov / Rezultati iskanja / Pomočnik/pomočnica kuharja/kuharice, priprava na NPK
Pomočnik/pomočnica kuharja/kuharice, priprava na NPK
Vsebina programa
Je določena po KATALOGU standardov strokovnih znanj in spretnosti za poklicno kvalifikacijo in zajema pridobitev znanja s področja: Organizacija dela, Priprava delovnega mesta, Pripomočki in naprave, Čiščenje živil, Priprava živil za hladne začetne jedi, Priprava živil za tople začetne jedi, Priprava juh, jušnih zakuh, vložkov, enolončnic, Priprava prilog, Priprava solat, Priprava enostavnih sladic, Priprava servirne posode, Pomivanje servirne in kuhalne posode (ravnanje s strojem, varstvo pri delu), Priprava hitre hrane, Vzdrževanje higiene in urejenosti kuhinje, Splošni higienski standardi, Osnovni elementi kalkulacij, Zagotavljanje kakovosti, Komuniciranje s sodelavci, Varovanje zdravja in okolja na delovnem mestu
Program je namenjen
- 50 urno usposabljanje
Spletna stran programa
Drugo
POTREBNI POGOJI ZA VPIS V PROGRAM
Za vpis v program ni potrebno izpolniti nobenih pogojev.
Naziv pridobljene poklicne/strokovne izobrazbe
/
Javna veljavnost programa
Ne, program ni javnoveljaven
Vrsta izobraževanja
Certifikatni sistem nacionalnih poklicnih kvalifikacij (NPK)
Vsebinsko področje izobraževanja
Transport, varnost, gostinstvo in turizem, osebne storitve
Gostinstvo in turizem, šport, osebne storitve, drugo
Oseba za stike
Helena Furlan
051 439 717 ali 05 36 64 753 ali 750
helena.furlan@lu-ajdovscina.si
Naziv ustanove
Kraj izvajanja programa
Ajdovščina in okolica
Trajanje programa
Ure:
Termin izvedbe programa