Domov / Rezultati iskanja / Usposabljanje za pomočnika/-co kuharja v MIC

Usposabljanje za pomočnika/-co kuharja v MIC

Vsebina programa

Teoretični del je sestavljen iz dveh modulov. V prvem modulu se udeleženci spoznajo z osnovami v gostinstvu. V drugem modulu Kuharstvo pa se udeleženci naučijo: postopkov za čiščenje živil, priprave živil za hladne začetne jedi, priprave živil za tople začetne jedi, priprave juh, jušnih zakuh, vložkov, enolončnic, priprave prilog, priprave solat, pomivanja servirne in kuhalne posode (ravnanje s strojem, varstvo pri delu), priprave hitre hrane, higiene in urejenosti kuhinje (primerna uporaba čistilnih sredstev) in varstva pri delu. 20 ur teoretični del, in sicer štiri krat po pet pedagoških ur, 60 ur praktični del v učni kuhinji, ki je izveden v 10 srečanjih po šest pedagoških ur, predvidoma v popoldanskem času. Pogoj za uspešen zaključek usposabljanja je tudi opravljeno 3-mesečno praktično usposabljanje pri izbranih delodajalcih (hoteli, restavracije ...)

Program je namenjen

/

Spletna stran programa

POTREBNI POGOJI ZA VPIS V PROGRAM

Poprejšnja izobrazba

Najmanj popolna osemletka / devetletka

Drugi potrebni pogoji

Na BIC Ljubljana v sodelovanju z Zavodom RS za zaposlovanje organiziramo brezplačna izobraževanja za brezposelne osebe. Izobraževanje je namenjeno pridobivanju poklicnih kompetenc brezposelnih oseb, starejših od 30 let, z nižjo izobrazbo ali dolgotrajno brezposelnih ter brezposelnih oseb, starejših od 50 let. Prijavite se lahko pri svoji svetovalki.

Naziv pridobljene poklicne/strokovne izobrazbe

/

Javna veljavnost programa

Da, program je javnoveljaven

Vrsta izobraževanja

Dopolnilno izobraževanje

Vsebinsko področje izobraževanja

Transport, varnost, gostinstvo in turizem, osebne storitve
Hotelirstvo in gostinstvo

Kraj izvajanja programa

Ljubljana

Trajanje programa

Ure: 80 ur

Termin izvedbe programa

  • Izvedbe v letu 2021 so odvisne od povpraševanja.

Skip to content