Domov / Rezultati iskanja / Sistem HACCP in zagotavljanje varne hrane

Sistem HACCP in zagotavljanje varne hrane

Vsebina programa

Program: https://www.bic-lj.si/sites/www.bic-lj.si/files/inline-files/Sistem%20HACCP%20in%20zagotavljanje%20varne%20hrane.pdf

Program je namenjen

/

Spletna stran programa

Drugo

Projekt Temeljne in poklicne kompetence 2018-2022 je namenjen izvajanju izobraževalnih programov za odrasle, v sklopu katerega organiziramo brezplačna izobraževanja za zaposlene in brezposelne. Namen projekta je povečati vključenost odraslih v vseživljenjsko učenje ter izboljšati kompetence, ki jih odrasli potrebujejo zaradi potreb na trgu dela, večje zaposljivosti ter osebnega razvoja in delovanja v sodobni družbi.

POTREBNI POGOJI ZA VPIS V PROGRAM

Poprejšnja izobrazba

/

Starost

Starejsi od 45 let.

Drugi potrebni pogoji

Brezplacni jezikovni tecaj za brezposelne in zaposlene z nizjo stopnjo izobrazbe (ISCED 3 oz. manj kot stiriletna srednja sola).

Naziv pridobljene poklicne/strokovne izobrazbe

drugo

Javna veljavnost programa

Da, program je javnoveljaven

Vrsta izobraževanja

Dopolnilno izobraževanje

Vsebinsko področje izobraževanja

Transport, varnost, gostinstvo in turizem, osebne storitve
Hotelirstvo in gostinstvo

Kraj izvajanja programa

Ljubljana

Trajanje programa

Ure: 30 ur

Termin izvedbe programa

  • Izvedbe v letu 2021 so odvisne od povpraševanja.

Skip to content