Domov / Rezultati iskanja / NPK Izdelovalec/ izdelovalka kruha, potic, peciva in testenin na tradicionalni način

NPK Izdelovalec/ izdelovalka kruha, potic, peciva in testenin na tradicionalni način

Vsebina programa

Nacionalna poklicna kvalifikacija (NPK) je uradno potrdilo, s katerim lahko dokazujete vašo usposobljenost za opravljanje določenega poklica.

Program je namenjen

/

Spletna stran programa

Drugo

Katalog: https://www.nrpslo.org/Pregled-NPKja?data=0706-162-1-2

POTREBNI POGOJI ZA VPIS V PROGRAM

Poprejšnja izobrazba

Najmanj popolna osemletka / devetletka

Delovne izkušnje

Delovne izkušnje (delavska knjižica, pogodba o delu, referenčna pisma, izjava delodajalca...), dokazila o usposabljanjih (potrdila o udeležbi, spričevala, diplome, certifikat...), reference (referenčno pismo strank, delodajalca...), fotografije izdel

Znanje tujega jezika

/

Psihofizične lastnosti

/

Starost

/

Drugi potrebni pogoji

Za pričetek postopka preverjanja in potrjevanja je potrebno oddati prijavo in osebno zbirno mapo oz. portfolio.

Naziv pridobljene poklicne/strokovne izobrazbe

Izdelovalec/izdelovalka kruha, potic, peciva in testenin na tradicionalni nacin

Javna veljavnost programa

Ne, program ni javnoveljaven

Vrsta izobraževanja

Certifikatni sistem nacionalnih poklicnih kvalifikacij (NPK)

Vsebinsko področje izobraževanja

Transport, varnost, gostinstvo in turizem, osebne storitve
Hotelirstvo in gostinstvo

Kraj izvajanja programa

Ljubljana

Trajanje programa

/

Termin izvedbe programa

  • Izvedbe v letu 2021 so odvisne od povpraševanja.

Skip to content