Domov / Rezultati iskanja / Dobra in zdrava prehrana na delovnem mestu

Dobra in zdrava prehrana na delovnem mestu

Vsebina programa

S pridobljenimi znanji ob ustrezni meri samoiniciativnosti sledijo trendom razvoja zdrave, uravnotežene, ekološko in lokalno pridelane hrane in jo vključiti v ponudbo.

Program je namenjen

/

Drugo

Vsebinski moduli: jedilniki, HACCP, enolončnice, mesne jedi, solate in solatni krožniki, omake in priloge, zavitki, pite, narastki, sladice

POTREBNI POGOJI ZA VPIS V PROGRAM

Za vpis v program ni potrebno izpolniti nobenih pogojev.

Naziv pridobljene poklicne/strokovne izobrazbe

/

Javna veljavnost programa

Ne, program ni javnoveljaven

Vrsta izobraževanja

Dopolnilno izobraževanje

Vsebinsko področje izobraževanja

Transport, varnost, gostinstvo in turizem, osebne storitve
Hotelirstvo in gostinstvo

Kraj izvajanja programa

Slovenske Konjice, Zreče

Trajanje programa

Ure:

Termin izvedbe programa

Za dodatne informacije o izvedbi izobraževalnega programa se obrnite na izvajalca izobraževanja.

Skip to content